Trappevask

Vi leverer rene trapper i borettslag og sameier i Oslo og Akershus med fornøyd-garanti.

Fornøyd eller reduksjon i pris

Vi har gjort det enkelt for alle beboere å melde fra om feil eller mangler ved renholdet av trapper og fellesarealer slik at kvaliteten kan måles og følges opp. Når mangler ved renholdet rapporteres inn vil vi sørge for at mangelen utbedres innen neste virkedag. Blir ikke mangelen utbedret gis det en forholdsmessig refusjon på fakturaen. 


Faste renholdere 

Det er viktig både for dere og oss at vi er raske og effektive når vi vasker hos dere. Klager opptar mye tid for oss og skaper ubehag for våre kunder. Vi har høyt fokus på å sørge for at dette er den del av opplæringen vår.

Høy kompetanse 

Vårt formål er å tilby renholdstjenester av høy kvalitet og med presisjon. Alle våre renholdere gjennomgår grunnleggende kurs i renholdsteknikk samt vi internt bruker mye tid med den enkelte renholder for å sørge for å utføre trappevask så godt som mulig. 

Send tips til styret    

Motta et tilbud på trappevask

Vi sender deg et tilbud på epost i dag!


(istede for container)

 Ja, takk. Vi ønsker å motta tilbud på henting av avfall.

Les mer om komprimatorbil her

 Ja, ta kontakt for avtale om befaring

 

Send

Trappevask som gir styret mer tid til andre ting

I oppgangene vi utfører renhold henger vi godt synlige kvitteringsskjema hvor beboere kan melde fra om feil eller mangler ved trappevasken med sin mobiltelefon. Det gjør at styret blir mindre involvert i håndtering av renhold av eiendommen.


Dere betaler kun for god kvalitet

Dersom vi ikke retter opp i mangelfullt renhold raskt vil tiden det tar å utføre renholdet for den delen av eiendommen det gjelder, trekkes av på fakturaen. Reduksjonen gis normalt for påbegynte 15 minutter.


Hovedrengjøring

I tillegg til ordinært renhold kan vi også gi dere pris på gjennomføring av hovedrengjøring. Ofte er en hovedrengjøring av eiendommen noe vi utfører ved oppstart av en ny renholdsavtale.


Gulvbehandling

I tillegg til trappevask utfører vi også gulvbehandling som boning og skuring av gulvene. Gulvbehandling kan godt være en del av det avtalte renholdet som skal utføres.

Vi sender deg et tilpasset tilbud på trappevask

Du bestemmer selv hvilke tjenester du vil ha informasjon om.

Eller send tips til styret ditt   

Avfallshåndtering med komprimatorbil

De aller fleste eiendommer har behov for å kvitte seg med avfall. Vi kan tilby løsninger som er langt billigere og mer fleksible enn å leie container. Les mer om vår løsning for henting av avfall i borettslag og sameier.

Spørsmål vi ofte får

?

Hvorfor bør man sette bort trappevasken?

Borettslag og sameier som velger å gjøre trappevask selv opplever ofte at det er vanskelig å få til et jevnt og tilstrekkelig renhold i trapper og fellesarealer. Vi mennesker har også svært ulikt syn på hva som er rent når vi selv vasker. Setter dere bort trappevasken er dere sikret et jevnt høyt nivå på renholdet, økt trivsel for beboerne og mindre mas for styret. (ihvertfall om man velger Renek til å utføre renholdet)   

?

Hvorfor bør man bone gulvene?

Boning er et viktig tiltak for å beskytte gulvene mot slitasje fra smuss og stein som dras med inn og tråkkes ned i gulvene. Dette lager riper i overflatene som igjen gjør at smuss trekker ned i gulvene og gjør det vanskeligere å holde rent. Det anbefales at man setter inn gulvene med et beskyttende middel (boningsmiddel) hvert andre år for å sikre optimalt renhold og minimal slitasje. Boning gjøres etter en grundig rengjøring.

?

Hvorfor trenger vi inngangsmatter?

Undersøkelser viser at rene inngangsmatter av god kvalitet stopper så mye som 80% av all smuss og småstein fra under skoene som ellers ville blitt med inn og tråkket ned i gulv og trapper. Riktig bruk av inngangsmatter vil redusere kostnadene for rengjøring og vedlikehold vesentlig.

Mer informasjon

Til styreleder i borettslag og sameier

Flere tjenester på én faktura

 

Færre henvendelser fra beboere

Trappevask som gjør det enklere for både styremedlemmene og beboere

Referanser

Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo