Kontorvask

Rene og trivelige kontorer levert av profesjonelle renholdere som vet hvor stikkontaktene er og hvordan man rengjør et aktivt kontormiljø.

Med vår renholdsavtale mottar du detaljerte rapporter for det arbeidet som utføres. Ansatte kan enkelt melde fra om mangelfullt renhold via epost eller enkle skjemaer for mobiltelefon.


Dersom mangelfullt renhold blir rettet opp innen kort tid vil mangelen gi et fratrekk på fakturaen du betaler tilsvarende tiden det tar å renholde området det er rapportert om feil. Fratrekk gis normalt som påbegynte 15 minutter.


  Fleksible avtaler

  Rapportering pr. epost  

  Betal for den kvaliteten du får  


Skjema for rapportering når jobben er utført 

Del     

Motta et tilbud på kontorvask

Henvendelsen er uforpliktende

 Ja, takk. Send meg også et forslag på avtale om matteleie.
Send

Vårt kontorrenhold inkluderer daglig og temporært renhold

Vi kan tilby fleksible avtaler hvor dere bestemmer hvor ofte vi skal vaske hvor og når renholdet skal gjennomføres. Sammen med dere lager vi en renholdsplan og etter hver gjennomføring mottar dere en epost som forteller at vi har vært der og med evt. merknader.


Våre renholdere har høy kompetanse og er vet at dine medarbeidere liker å finne igjen tingene sine etter at våre renholdere har tørket støv av pultene. Vi vet at mange har stikkontakter og andre ledninger under pultene og tar selvsagt hensyn til dette.


Matteservice

Vi kan tilby utleie og vask av matter gjennom vår leverandør Leko Matter. Matteservice kan om ønskelig faktureres som en del av renholdsavtalen med oss. For distribusjon og vask av mattene benytter vi Leko sine etablerte systemer.


Spør oss også om logomatter.Vi kan levere matter med alle typer trykk og motiver til gode priser.


Vi kan sørge for påfylling av papir Vi har gode avtaler med leverandører av original papir samt rimeligere alternativ med like god kvalitet. Dersom vi skal fylle på med papir vil papiret vi har levert bli fakturert på neste månedlige faktura for renholdsavtalen.


Èn faktura

Du mottar èn faktura månedlig eller kvartalsvis for renhold som er utført og andre tjenester som er levert.


Renholdsavtaler for bedrifter

Vi leverer daglig renhold hos bedrifter i Oslo og Akershus. Vi har både private bedrifter og stat og kommune på kundelisten.


Periodisk daglig renhold Vi utfører ordinært kontorrenhold. Tjenesten omfatter ukentlig renhold på kontoret. Du velger selv hva som skal inngå i avtalen.


En vanlig renholdsavtale inneholder gjerne disse tjenestene:

Støvtørking og flekkfjerning av overflater, tømming av søppel og støvsuging utført 1 gang pr. uke. Renholdet utføres på faste tider, i eller utenom ordinær arbeidstid.


Vi møtes for en befaring før vi inngår en avtale om renhold. Dersom det inngås en avtale om renhold vil prisene fastsettes etter det omfang beregnet på befaring.


Andre tjenester 

Vindusvask - Hovedrengjøring - Byggrengjøring - Gulvbehandling - Nettbutikk - Butikker og kjøpesenter

Vi sender deg et konkret tilbud på kontorrenhold

Du får et tilbud basert på antatt tidsforbruk. Befaring gjøres normalt før avtaleinngåelse

img Vi har brukt Renek til kontorvask i 10 år og det sier seg selv at vi er fornøyd etter så mange år med samme firma. Vi har også anbefalt dem til flere av våre samarbeidspartnere.

- Raymond Bakken