Komprimatorbil

Enklere og rimligere enn å leie container

En komprimatorbil med vekt henter alle typer avfall, også elektrisk utstyr

I løpet av et år samler beboere i leilighetsbygg opp mye uønsket avfall som ikke kan kastes i en vanlig søppelkasse. Det kan være møbler, gamle tepper, utslitte klær, sykler, hvitevarer eller andre ting man ikke lenger vil ha. Mange steder blir dette avfallet hensatt i korridorer og bodanlegg og er til stor sjenanse for styret og øvrige beboere.

Nå kan ditt borettslag eller sameie løse dette problemet på en rimelig og elegant måte ved hjelp av en komprimatorbil. Det er en spesiallaget komprimatorbil som kommer å plukker opp avfall som beboerne har plassert utenfor oppgangen, på avtalt dato. Alt avfallet blir veiet under innlastingen og man betaler en fast lav kilopris.

En av mange fordeler er at man slipper problemer med overfylte eller feilfylte containere. Renova tar med alle typer avfall, inkludert elektrisk, bilhjul, maling osv.

Tjenesten leveres av vår samarbeidspartner Renova, som også har designet og konstruert løsningen selv. De er derfor alene om å tilby denne smarte løsningen for fjerning av avfall.

Vi henter avfallet på avtalt dato. Vi tilbyr også henting månedlig eller kvartalsvis. Les mer om tjenesten skrotinnsamling på Renova sine nettsider.

*Vi kan fakturere henting av avfall med komprimatorbil sammen med renhold og matter om det er ønskelig.

Motta et tilbud på komprimatorbil fra Renova

Henvendelsen er uforpliktende

Send