Vi hjelper deg med dødsbo

Vi har lang erfaring med å vaske ut av dødsbo og samarbeider med en rekke advokater og eiendomsmeglere i Oslo.


Rydde dødsbo. Vi tar oppdrag som omfatter rydding av boligen. Vi kan være behjelpelige med å rydde og pakke løsøre, levere klær på fretex eller lagre innhold fra boligen. Dersom møbler skal flyttes har vi store flyttebiler tilgjengelig til meget gode priser. Er det behov for lagring for kortere eller lengre perioder har vi mange gode muligheter.


Vasking og rydding. Vi er spesialister på krevende vaskejobber og er effektive og tilbyr gode priser som inkluderer garantier. Vi lager detaljerte planer for alt som skal gjøres.


Våre renholdere er profesjonelle og vet hvordan tak og vegger som ikke er rengjort på lang tid skal håndteres. Valg av riktig middel på de ulike overflatene er en av grunnene til at vi er så effektive.


Noen typiske oppdrag

Privat skifte av dødsbo

Privatpersoner som ber oss om å hjelpe til med alt fra flytting og pakking til vask og klargjøring for overtakelse av ny eier. Flyttebyrå, lagring og vasking.

Dødsboadvokater

God kommunikasjon med oppdragsgiver og sluttkunde som sørger for effektive prosesser. Det er enkelt å bestille rydding og renhold av alle typer boliger.

Eiendomsmegler

Faste lave priser og høy kvalitet. En knirkefri overtakelse er like viktig for oss som det er for deg. Rask bestilling og finn annonser gjør at vi kan slippe befaring.

Har du spørsmål eller lurer du på hva det vil koste å la oss hjelpe deg med hele eller deler av jobben?


Fyll ut dette skjema slik at vi kan gi deg et riktig tilbud. Henvendelsen er uforpliktende og gratis. Du får svar på epost samme dag.

Send